Proizvodi kupljeni preko Barrique Wine & Fine internet prodavnice isporučujemo na teritoriji Republike Srbije u svim mestima u kojima je moguća isporuka od strane kurirske službe.

Barrique Wine & Fine zadržava pravo da zaključi ugovor s različitim kurirskim i dostavnim službama uz uslov da kvalitet usluge isporuke ostane identičan i odgovara uobičajenim standardima.

Rok isporuke

Od trenutka kada putem Vaše mail adrese dobijete potvrdu transakcije, isporuka Vaše robe će biti izvršena u roku od tri radna dana.

Barrique Wine & Fine zadržava pravo da promeni ugovoreni termin isporuke usled okolnosti koje su naknadno nastupile ili iz razloga koji su izvan kontrole Barrique Wine & Fine, te će u dogovoru s Kupcem predložiti nov termin isporuke.

Usluga isporuke ne vrši se nedeljom i praznicima, kao ni ostalim neradnim danima.

Kako bi isporuka bila uspešna, molimo Vas da osoba koja treba da preuzme pošiljku, u tom periodu bude na navedenoj adresi. Kurir će svaku pošiljku pokušati da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon naveden prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti u prostorije vinoteke Barrique Wine & Fine. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Prilikom isporuke, veoma je bitno da osoba koja preuzima pošiljku kod sebe ima važeću ličnu kartu na uvid i da je starija od 18 godina. Ukoliko to nije slučaj, pošiljka će biti vraćena u prostorije Barrique Wine & Fine.

Odgovornosti Kupca su sledeće:

  • Potrebno je obezbediti da punoletna osoba bude prisutna prilikom preuzimanja proizvoda na adresi isporuke navedenoj u narudžbini.
  • Potrebno je proveriti veličinu proizvoda kako bi se obezbedilo da na adresi isporuke ima dovoljno prostora za prijem proizvoda (npr. širina i visina vrata). Takođe je važno da se obezbedi slobodan pristup adresi na koju se vrši isporuka.
  • Prilikom isporuke, Kupac je obavezan da proveri u kakvom je stanju pakovanje te da li je isporučen tačan broj pakovanja. Po izvršenoj isporuci, Kupac je obavezan da potpiše potvrdu o preuzimanju (dostavnicu) kojom se potvrđuje: (1) da je narudžbina isporučena, (2) broj isporučenih pakovanja i (3) da su proizvodi isporučeni bez vidljivih oštećenja pakovanja, kao i da li je zadovoljan primljenom uslugom.

Ako Kupac odbije da potpiše potvrdu o preuzimanju (dostavnicu), smatraće se odbijenom.

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja ili lomova, ne bi trebalo da preuzmete pošiljku. U tom slučaju molimo Vas da nas odmah pozovete na jedan od brojeva 018/255984  ili pošaljete mail sa Vašim ličnim podacima i obrazloženjem zbog čega niste primili paket, na reklamacije@barriquenis.rs, a mi ćemo Vas uputiti u dalju proceduru.

Ako iz bilo kojeg razloga Kupac nije bio dostupan u ugovorenom terminu na adresi isporuke ili na telefonskom broju koji je ostavio, Barrique Wine & Fine ne preuzima odgovornost za neispunjenje ugovorenog∕usaglašenog termina isporuke.

Kako bi se potvrdio termin isporuke, kurir/isporučilac telefonski će kontaktirati s kupcem najmanje 30 minuta pre planiranog trenutka isporuke.

Ako isporuka narudžbine roba ne uspe iz prvog pokušaja, a nakon dodatne telefonske potvrde 30 minuta pre predviđene isporuke za područje grada Beograda, odnosno 30 min za ostala područja širom Republike Srbije, dostavna služba pokušaće još jednom da izvrši isporuku, u terminu koji odgovara kurirskoj dostavnoj službi. Ako ni naknadna isporuka ne uspe, proizvodi će se vratiti Prodavcu, a narudžbina Kupca biće otkazana.

Tada Kupac ima pravo da traži povraćaj iznosa za proizvode. U tom slučaju, Kupac snosi prevozne troškove vraćanja proizvoda u Barrique Wine & Fine.

Prilikom kupovine u online prodavnici Kupac bira jednu jednu od opcija isporuke. Lokaciju isporuke nije moguće naknadno promeniti.

Cena isporuke

Isporuka na kućnu adresu važi samo za porudžbine kreirane u online prodavnici Barrique Wine & Fine i biće naplaćena po važećem cenovniku kurirske službe po izboru kupca.

 

NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.