Barrique Wine & Fine

Dobrodošli u Barrique Wine & Fine Niš. Od 2005. godine sa ponosom nudimo najbolja svetska vina, odličnu uslugu i konkurentne cene. Na ovoj stranici nudimo hiljade vina sa ažuriranim zalihama koje se menjaju u realnom vremenu. Pored toga, imamo i maloprodajno mesto u Nišu.

Klub poverenja Barrique​

Postanite deo našeg programa lojalnosti i iskoristite pogodnosti koje Vam naša kartica pruža.

Pomoć prilikom kupovine

Kao član kluba primajte informacije o predstojećim dešavinja i događajima.

Klub poverenja Barrique​

U slučaju da prilikom kupovine naiđete na bilo koje poteškoće, molimo vas da zatražite pomoć.

Naša prodavnica

Naš izbor i cene su superiorni. Naše osoblje je izvanredno. Nudimo visoko ocenjena vina iz celog sveta. Pronalazimo super vrednosti za naše kupce.

Naša misija

Vrlo je jednostavno. Mi nalazimo najbolja srpska i svetska vina i nudimo ih po najpovoljnijim cenama. Specijalizovani smo i za stara i retka vina.

Naša istorija​

Pošto se nalazimo u južnom delu Srbije, u neposrednoj blizini mnogih poznatih imanja, nudimo naša vina po cenama koje su često i ispod cena drugih prodavnica.

Naš KLUB BARRIQUE

U KLUBU možete pronaći nekoliko neverovatnih vina i preporučujemo vam da ih probate, a možete ih i kupiti! Ostale sjajne opcije za ljubitelje vina uključuju naš klub koji se bavi druženjem i degustacijom vina, gde naši eksperti kupci ocenjuju, komentarišu i daju svoj sud o neverovatnim vinima iz naše ponude.
Postanite deo naše vinske priče.
Ako ste, poput naših članova, istinski zaljubljenik u vrhunska vina, ako uživate u otkrivanju novih mirisa i ukusa i ako je vino neizostavni deo Vaše svakodnevice, želimo da Vas pozovemo da postanete deo naše vinske priče.
Članstvo u klub Barrique
Kao naši članovi bićete u prilici da uživate u vinima iz posebnih berbi čuvanih u idealnim uslovima, degustacijama i edukativnim radionicama koje organizujemo specijalno za vas, kao i drugim brižno biranim privilegijama.
Ljubav prema vinu
Ljubav prema vinu i bezuslovna posvećenost vrhunskom kvalitetu predstavljaju srž naše filozofije, stoga Vam dajemo mogućnost da zajedno otkrivamo magiju koju vino nosi sa sobom. Želimo da sa Vama podelimo nova otkrića, trenutke uživanja i privilegije koje smo brižno pripremali.
Beskompromisan kvaliteta boravka
Broj članova kluba je ograničen iz razloga održanja beskompromisnog kvaliteta boravka i uživanja naših članova. Zajedno sa nama, gradite novu priču koja će nas zbližiti i čvršće povezati u dinamičnom okruženju.