Često postavljena pitanja!

Ispod često postavljanih pitanja, možete pronaći odgovor sami

Svesni smo da svaka kupovina zahteva određeno razmatranje i mnoštvo pitanja. Da bismo Vam što više uštedeli na vremenu, sastavili smo listu najčešće postavljanih pitanja i obezbedili Vam koncizne odgovore na njih. Sigurni smo da ćete pronaći informacije koje će Vam koristiti. Ukoliko, pak imate dodatnih pitanja ili Vas zanimaju određene pojedinosti, bez oklevanja nas kontaktirajte na mail: info@barriquenis.rs, ili na broj telefona: 018/255-984, naš tim će Vam nesumnjivo izaći u susret. Pozivamo Vas i da posetite naš prodajni salon u srcu Niša, Koste Stamenkovica 9, kako biste se uverili u kvalitet Barrique Wine & Fine asortimana i usluge.

Barik (BARRIQUE) je naziv za hrastovo bure specifične zapremine od 225l koja se iznutra nagori, te vino odležavanjem u njima dobija specifične arome i ukus.

Trenutno ne postoji mogućnost isporuke van granica Srbije ali nadamo se da će u narednom periodu i ta opcija biti realizovana.
Ne, trenutno nije omogućeno plaćanje debitnim i kreditnim platnim karticama.
Da, nikada do sada nismo imali problem sa oštećenim paketom, bilo da se šalje boca sa ili bez originalne ambalaže. Svaki paket je dobro zaštićen prilikom pakovanja. Ukoliko dođe do bilo kakve štete načinjene od strane kurirske službe, molimo vas da nas odmah obavestite. Shodno tome sadržaj pošiljke treba odmah proveriti po prijemu. Reklamacije nakon više časova ili dana od momenta prijema ne uvažavamo.

Da, ukoliko je na slici boca sa originalnom ambalažom.

Naravno, server na kome se nalazi naša veb prodavnica je maksimalno zaštićen i do sada nismo imali problema te vrste.

Ne, najveći deo vina se proizvodi tako da njihov potencijal bude na vrhuncu od 1-4 godine od berbe.

Kod nas se odomaćila reč crno vino ali crno vino ne postoji pošto se vina oslovljavaju po njegovoj boji, a to su BELO, ROZE i CRVENO koje zaista može biti toliko zatvorene boje da podseća na crnu boju.

Šampanjci se proizvode tradicionalnom metodom što je značajno duži i skuplji proces od drugih metoda.

Penuša vina se obično služe na temperaturi od 6-8˚C, bela od 6-12˚C, roze od 8-10˚C, a crvena od 14-18˚C.

Prvo morate znati da većina vina nije podložna odležavanju dužem od par godina, a ukoliko posedujete boce koje mogu duže sazrevati morate ih čuvati u tamnim prostorijama na konstantnoj temperaturi od 12-14˚C u kojoj postoji određena vlažnost bez primesa stranih mirisa i vibracija.

Mi snosimo trošak povraćaja paketa i trošak ponovnog slanja paketa na vašu adresu.

Mi snosimo trošak povraćaja paketa i trošak ponovnog slanja paketa na vašu adresu.