Postanite deo naše vinske priče

Barrique Wine and Fine

Mi u vinoteci Barrique Wine and Fine volimo vino i gajimo veliko poštovanje za prirodu i lozu koja nam daruje ovo božansko piće. Trudimo se da u svojim bocama sačuvamo najvrednije iz slatkog zrna i podarimo vam vina izuzetnog kvaliteta. Ceneći svaku kap vina takoće cenimo i svakog svog kupca koji nam je poklonio poverenje i sa nama podelio uživanje u čaši crvenog, belog ili roze vina naše vinoteke. Zato smo odlučili da nagradimo vaše poverenje i ponudimo Vam članstvo u vinskom klubu Barrique.

Šta dobijate članstvom?

Dobijate privilegiju da prisustvujete ekskluzivnim kvartalnim dogaćajima koje organizujemo u našoj vinoteci, da prisustvujete našim degustacijama i vinskim večerima, da prvi probate naša nova vina, da kupujete omiljene etikete vina po povoljnijim uslovima i budete naš prijatelj.

Kako se postaje član?

Popunjavanjem pristupnice na našem web sajtu ili u drugoj prilici ili prilikom prve kupovine kroz našu onlajn prodavnicu postajete naš član.

Članstvo se aktivira prvom kupovinom ili porudžbinom minimum jednog transportnog pakovanja vina (6 boca).
Popunjavanjem pristupnice i učlanjenjem, član prihvata da redovno prima obaveštenja o specijalnim ponudama i aktivnostima vinoteke Barrique Wine and Fine.

Pristupnica

Popunite pristupnicu i postanite deo našeg kluba